Publikováno 21. 12. 2017

TEST: Jak dobře znáte Kobru 11?

Kobra 11, 10. série
Zdroj: oficiální zdroj

Máte pocit, že Kobru 11 znáte nazpaměť? Přesně víte, kteří policisté se stali parťáky Semira Gerkhana? Tak to pojďme otestovat!

1. Kolik sérií Kobry 11 bylo doposud natočeno?


a) 23
b) 15
c) 10

 

2. Jak se jmenoval Semirův vůbec první parťák?


a) Tom Kranich
b) Hans Diegel
c) Frank Stolte


3. V které sérii se zpět do seriálu vrátil Tom Kranich?


a) v páté
b) v deváté
c) v šestnácté

René Steinke v seriálu Kobra 11
Zdroj: oficiální zdroj

4. Erdogan Atalay alias Semir Gerkhan je původem:


a) Turek
b) Řek
c) Brit

 

5. Řadový policista Horst Herzberger se v 17. sérii už neobjevil, protože:


a) se odstěhoval
b) zemřel
c) šel do důchodu

 

6. Kolik má Semir dětí?


a) 1
b) 4
c) 3

 

7. Natáčel se seriál i v Praze?


a) Ano
b) Ne

Christian Oliver alias Jan Richter - Kobra 11 - 7
Zdroj: oficiální zdroj

8. Komisaře Chrise Rittera zabil:


a) Semir
b) Mafiánský boss
c) Chrise nikdo nezabil. Umřel při autonehodě.

 

9. Komisaře Bena Jägera si zahrál herec:


a) Tom Beck
b) Gedeon Burkhard
c) Christian Oliver

 

10. Semirova láska Andrea pracovala na policejní stanici jako:


a) Policistka
b) Uklízečka
c) Sekretářka

 

ČTĚTE TAKÉ:

TEST: Poznáte hlášky z oblíbených seriálů?

5000 zničených aut a 4 mrtví policisté: Co jste nevěděli o Kobře 11?

 

Kobru 11 sledujte na kanálu Nova action. Na televitní program se podívejte ZDE.

 

Správné odpovědi:

1) a, 2) c, 3) b, 4) a, 5) b, 6) c, 7) a, 8) b, 9) a, 10) c

 

Nova action

Diskuze