Publikováno 10. 10. 2017

TEST: Vyznáte se v akčních seriálech? 2.část

Černá listina
Zdroj: oficiální zdroj

Po první části našeho testu znalostí o akčních seriálech tu máme pokračování. Jak dobře znáte Kobru 11? Orientujete se v postavách Kriminálky New York? A který oblíbený seriál se natáčel i v Praze? Vyzkoušejte náš kvíz a zjistěte, jak moc jste při sledování vašich oblibených "serošů" dávali pozor.

1. Alex, dlouholetá přítelkyně Cordella Walkera v seriálu Walker Texas Ranger je:

 

a) blondýnka

b) černovláska

c) zrzka

 

2. Vyšetřovatelku Stellu Bonaserovou z Kriminálky New York si zahrála herečka:

 

a) Sela Ward

b) Melina Kanakaredes

c) Jeniffer Aniston

 

3. Policista Tom Kranich v prvním díle 11. série:

 

a) zemřel

b) dal výpověď a nadobro odešel od policie

c) pohádal se se Semirem a odmítl být nadále jeho parťákem

 

4.  Přezdívka hlavního hrdiny Raymonda Reddingtona v seriálu Černá listina zní:

 

a) Raymond žádnou přezdívku nemá

b) Ray

c) Red

 

Kriminálka Las Vegas
Zdroj: Archiv TV Nova Kriminálka Las Vegas

 

5. Zatím posledním parťákem Semira Gerkhana je:

 

a) Paul Renner

b) André Fux

c) Alexander "Alex" Brandt

 

6. Policistu Olivera Hajna si v Kriminálce Anděl zahrál:

 

a) Martin Stropnický

b) Marek Taclík

c) Matěj Hádek

 

7. V jakém seriálu zazněla tato hláška:

 

"Co se to tu děje?"
- "No, Trivette, vypadá to, že po nás někdo střílí, to je celý."

 

a) Walker Taxas Ranger

b) Kobra 11

c) Námořní vyšetřovací služba

 

8. Který z následujících seriálů se natáčel i v Praze?

 

a) Kriminálka Las Vegas

b) Černá listina

c) Kobra 11

 

Vražedná čísla - 8
Vražedná čísla

 

9. Závěrečná série Kriminálky Las Vegas byla uvedena v roce:

 

a) 2015

b) 2010

c) 2008


10. Jaký je příbuzenský vztah mezi matematikem Charliem  a policistou Robem ze seriálu Vražedná čísla?

 

a) Žádný příbuzenský vztah tam není, jsou to kamarádi ze školy

b) Jsou to bratři

c) Charlie je Robův švagr

 

ČTĚTE TAKÉ:

 

TEST: Vyznáte se v akčních seriálech? 1.část

TEST: Poznáte slavné borce podle tetování?

Ohrožení života a nenávist na place: Co jste nevěděli o seriálu Walker Texas Ranger?

 

Správné odpovědi:

1) a, 2) b, 3) a, 4) c, 5) a, 6) b, 7) a, 8) c, 9) a, 10) b

 

Nova action

Diskuze