Aktualizováno 10.10. 2017 16:33

TEST: Vyznáte se v akčních seriálech?

Kobra 11 - 2013W21D2
Zdroj: FANDA

Jste seriálový fajnšmekři? Nikdy si nenecháte ujít kvalitní kriminálku? Pak tedy vyzkoušejte náš test, kde zjistíte, jak moc se vyznáte v akčních seriálech.

1. Jeden z podtitulů seriálu Zákon a pořádek nese název:

 

a) Útvar pro zvláštní oběti

b) Útvar pro mrtvoly

c) Útvar pro speciální oběti

 

2. Pro vyšetřovatele Horatia z Kriminálky MiamI je typické nošení:

 

a) Převážně černého oblečení

b) Slunečních brýlí

c) Kšiltovky

 

3. Kolik parťáků doposud vystřídal Semir Gerkhan z Kobry 11?

 

a) 8

b) 5

c) 12

 

4. Tým vyšetřiovatelů v seriálu Námořní vyšetřovací služba je pod vedením policisty:

 

a) Leroye Jethro Gibbse

b) Toma Kranicha

c) Tým žádné vedení nemá

 

Kriminálka New York

 

5. Policista Chris Ritter z Kobry 11 zmizel ze seriálu protože:

 

a) Odjel hledat slávu do Hollywoodu

b) Zemřel

c) Dal v práci výpověď

 

6. Detektiva Maca Taylora z Kriminálky New York si zahrál herec:

 

a) Matthew Perry

b) Gary Sinise

c) Jamie Foxx

 

7.  Vyšetřovatelka Calleigh Duquesne z Kriminálky Miami je:

 

a) Blondýna

b) Bruneta

c) Zrzka

 

8. Herec Erdogan Atalay alias Semir z Kobry 11 má po svém otci kořeny:

 

a) Švédské

b) Britské

c) Turecké

 

Námořní vyšetřovací služba
Zdroj: Archiv TV Nova Námořní vyšetřovací služba

 

9. Z jakého seriálu pochází tato hláška:

  

"Abby, co ti řekla ta moč?"
"Celou fůru věcí. Měli jsme opravdu dobrý pokec."

 

a) Zákon a pořádek: Zločinné úmysly

b) Námořní vyšetřovací služba

c) Kobra 11

 

10. Kolik sérií seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně je zatím natočeno?

 

a) 5

b) 2

c) 7

 

ČTĚTE TAKÉ:

Semir z Kobry 11 zrušil svatbu! Snoubenci dostali varování shůry

TEST: Poznáte slavné borce podle tetování?

Žena za volantem: Z parkování britské řidičky se budete popadat za břicho!

 

Kobru 11 a Kriminálk Miamy sledujte na kanále Nova Action.

 

Námořní vyšetřovací službu a Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně si nenechte ujít na Nova Cinema.

 

Správné odpovědi:

1) a, 2) b, 3) a, 4) a, 5) b, 6) b, 7) a, 8) c, 9) b, 10) c

 

Nova action

Diskuze