Jak dobře znáte seriál Walker Texas Ranger? OTESTUJTE SE!

Walker, Texas Ranger - 4
Zdroj: Archiv TV Nova

Americký seriál Walker Texas Ranger vznikl před 24 lety a stal se doslova fenoménem. Chucka Norrise alias Walkera si zamiloval snad každý. Pokud i vy rádi seriál sledujete, vyzkoušejte si náš test. Až podle něho poznáte, zda jste opravdový fanda. :)

1. Jak dlouho se seriál natáčel?

a) 8 let
b) 15 let
c) 3 roky

 

2. Walkerova přítelkyně Alex je:


a) černovláska
b) zrzka
c) blondýnka


3. Kolik má seriál sérií?


a) 8
b) 12
c) 5


4. Snem rangera Jamese Trivetta bylo v dětství stát se:


a) kuchařem
b) slavným hráčem amerického fotbalu
c) hasičem

 

Walker Texas ranger
Zdroj: Profimedia

 

5. Která známá hollywoodská herečka si v seriálu zahrála?


a) Angelina Jolie
b) Mila Kunis
c) Jennifer Aniston

 

6. Seriál v roce 2001 skončil protože:


a) tvůrci už nechtěli spolupracovat s Chuckem Norrisem
b) seriál měl nulovou sledovanost
c) Chuck Norris už nechtěl v natáčení pokračovat

 

 

7. Postavu krásné Alex si zahrála herečka:


a) Sheree Wilson
b) Jennifer Lopez
c) Meryl Streep

 

8. Stal se Chuck Norris po skončení seriálu skutečným texaským rangerem?


a) ano
b) ne


9. V kterém americkém státě se seriál odehrává?


a) na Floridě
b) v Texasu
c) v Nevadě

 

10. Jaké je Walkerovo křestní jméno?

 

a) Jake

b) David

c) Cordell

 

ČTĚTE TAKÉ:

Vtipy o Chucku Norrisovi nestárnou: Znáte je všechny?

Ohrožení života a nenávist na place: Co jste nevěděli o seriálu Walker Texas Ranger?

TEST: Vyznáte se v akčních seriálech?

 

Správné odpovědi:

1) a, 2) c, 3) a, 4) b, 5) b, 6) c, 7) a, 8) a, 9) b, 10) c

Nova action